”Lila Rummet”

BloggLilaRummetKandelaber1

Hej 🙂

Lite bilder från fd. lila rummet. (För er som inte vet, så var detta rum målat i en mörk lila (hemsk) färg när vi flyttade in. Det finns bilder på Styleroom.)

Kandelabern som tidigare stod i sovrummet har flyttat. Eftersom det runda bordet som den stod på står i hallen nu. Tycker den passar bra på sin nya plats.

Jag är inte så mycket för att flytta runt saker egentligen, det ska vara om det blir till det bättre. Oftast känner jag när jag fått till det så jag tycker det är fint, då får det vara så länge. Sedan kanske jag hittar något nytt och därför gör om lite. Det är jätteroligt att göra om, men inget jag känner att jag måste göra hela tiden. Huvudsaken är att man omger sig med saker man själv tycker om och trivs med. Sen är det såklart jättekul när man hittar något nytt som man verkligen tycker om 🙂

BloggLilarummetKandelabernr2

 

BloggLilarummetKandeabernr3

Hoppas ni har en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *