Jäsig dag

Härlig dag i dag med 🙂 Jäser ute mest. Inne klingar det underbara ljudet av slipmaskinen  [emoji multiple musical notes] Sambon slipar väggarna inför att han ska börja spackla. För att få bort det sista tapetresterna.

När vi renoverar så tänker jag hela tiden nästa steg och nästa ändå. Drömmer om hur vi skulle kunna göra och ändrar mig mest hela tiden. Det får ta tid 🙂 Matsalen är fin som den är, men eftersom väggarna är så ojämna överlag så kommer vi att fixa det framöver med.

Men det är värre i vardagsrummet. Där har vi ju gjort en fondvägg med medaljongtapet. Får se hur det blir med resten av väggarna sedan. Hela huset hade ju målade väggar (förutom en pytteliten vägg i hallen nere) Det är helt ok för mig om underlaget är snyggt gjort 😉 Då skulle jag kunna tänka mig att måla eller slänga upp tapeter ovanpå.

Sen gillar min sambo att hålla på och fixa här hemma och han är väldigt noga.

Hoppas ni har en härlig onsdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *