Går framåt

Jag vågade mig dit och titta i går 🙂 Sambon som har byggt en ställning och balanserar i trappen. Tapeten som vi har i hallen nere ska fortsätta hela väggen upp som en fondvägg. Resten av hallen får en diskret tapet som är gjord för att passa i hop med den nere. Tror jag i alla fall, ska kika på tapeter en sista gång någon dag.

Nu är det bara en liten bit tapet kvar att riva ner 🙂

Sen kommer min favorit, spackla och SLIPA. Åh måste älska slipdamm [emoji imp]

Men han är duktig att hålla undan min sambo, så det går nog bra. Att jag längtar extra mycket tills det är klart, kan bero på att jag inte var så sugen på att renovera just nu. Men när det gäller den biten så lyckas min sambo bestämma och övertala mig 😉 Sen är det han som renoverar, jag hoppar gärna över det på grund av min rygg.

Så jag får stå ut med att leva i röran ett tag. Resultatet när det är klart bidrar ju positivt och att få bort den där grå-blå målade färgen som jag bara känner ”men hur ska jag inreda” ska bli härligt.

Fast jag tycker nog att hallen uppe måste vara det tråkigaste stället i hela huset att renovera. Det blir inte samma wow-känsla som när man gör ett rum eller hallen nere 🙂 Men det blir enhetligt med hallen nere och hallen uppe, så det blir bra!

Ha en bra dag!

2 svar på ”Går framåt

  1. Förstår att du håller andan, ser farligt ut. Jag skulle då aldrig stå där:) hälsa Fredrik att han är duktig! 🙂 blir spännande att se när det är klart!

    • Haha inte jag heller Sofia! Han gör det bra 🙂 Just nu slipar han väggar inför att han ska börja spackla. Tapetrester som han vill få bort först. Det blir inte så stor förändring, blir en väldigt diskret tapet eftersom det är smalt och hall. Men betydligt bättre än den där grå-blå målade färgen i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *