Tisdag

God morgon 🙂

Favorit i repris i brist på annat, de där rosorna var helt underbara. Längtar tills hemmet är klart efter denna renovering och huset är nystädat och det står vackra blommor på bordet. Men det lär ju dröja [emoji hourglass with flowing sand]

Blir liksom kaos i hela huset vid en renovering. Datarummet är stängt, där inne trängs alla möbler från hallen uppe. I ”lila rummet” ligger det färdigmålade lister fulla golvet, dörren dit är också stängd. Jag skulle gå in dit i går kväll och Zim lyckades smita in. Men vad spännande han tyckte det var, det var svårt att få med honom ut.

Tur att det blir fint när det är klart, så man kan stå ut under tiden.

Trött som en tok i dag. Var det fullmåne i natt!? Känns som jag knappt sovit något alls och vaknade av att föreningen klippte gräsmattan vid 8-tiden. Men det är semester, så det blir en bra dag det här med 🙂

Må så gott!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *