Härlig första dag

Första semesterdagen blev ju inte tokig alls 🙂 Jag har myst på baksidan medan sambon har varit inne och ångat tapeter (hans val) Han ångar på nu med, det tar ju sin lilla tid att få ner alla lager tapet på hallen uppe. Anledningen till att vi väljer att riva ner allt är på grund av det ojämna och fula underlaget. Vi vill få det snyggt och göra det till vår stil.

Vi har ätit grillat ute och jäst lite tillsammans också. Ska strax gå och ge honom en god kopp kaffe [emoji heavy black heart]

Så la jag ut en ”sådan där bild” som jag brukar vara lite emot. Ben och fötter, jag tycker ju inte om fötter 😉 Men ja den gav väl en bra bild på sköna känslan för dagen, så det bjuder jag på [emoji black sun with rays]

Hoppas ni har haft en skön måndag!

2 svar på ”Härlig första dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *