Ikea igår

Hej på er 🙂

Igår blev det en tur till Ikea. Vi hade tagit med oss fika och stannade på vägen ner och fikade. Vi hade med tonfisksallad som vi åt senare till middag, gott och lämpligt.

Det blev inga stora inköp, men det var roligt att kika runt. Jag köpte blommor i vanlig ordning, gröna kuddfodral, rosa handdukar, dörrmattan, ljuslyktor och sex stycken underlägg till matsalsbordet. Glömmer säkert något 😉

Vi tog en sväng till köpcentrumet, det är sällan jag hittar något där nu för tiden. Det blev strumpor på H&M och en skimrande bodylotion och en kjol på New Yorker. På vägen hem drack jag en på tok för sen kopp kaffe i bilen. Det fick jag sota för i natt. När klockan var 3, hade jag varit upp på toa tre gånger och inte somnat än.

Idag har Viggo en kompis här. Min man har klippt häcken på framsidan och trimmat två buskar, jag plockar och donar. Mot kvällen kommer en vän hit och hälsar på ♥

Gillade golvet i köket där Viggo står

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *