Som diamanter

Hej på er 🙂

Det är rosens dag, men här kommer en bild på min vackra Hortensia. Det ser nästan ut som små diamanter i varje blomma, tycker den är så vacker.

Gårdagen slutade mindre bra. Viggo lekte med en kompis hela dagen. Dom sprang och jagade varandra på asfalten här utanför, då ramlade Viggo och skrapade båda knäna, armbågen, magen och höften. Han blev ledsen och jag fick plåstra om honom ♥

Jag fixade ett land på framsidan och det har jag känt rejält i kroppen idag. Det blev en lugnare dag för hela familjen idag. Jag har pysslat lite med blommor som vanligt 😉 Sen målade jag första lagret på en tråkigt vit plastkruka.

Ikväll blev det popcorn i soffan framför TV:n.

Hoppas ni har haft en bra start på juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *