Bra start på semestern

Hej på er 🙂

Den första semesterdagen har varit så himla bra. Underbart väder, vi har fått saker gjorda här hemma och Viggos farmor och hans kusin kom hit på eftermiddagen så vi slapp åka till grannstaden och hämta Viggo 🙂

Ikväll såg jag en ny besökare här (som jag inte sett tidigare) Sötaste kotten. Den stannade och drack vatten i fågelbadet. Sedan fick den kämpa en aning för att ta sig upp på altanen. Jag gick ut och gav den kattmat. Då fräste den, men stannade kvar och åt sedan med god aptit. När den var klar la den sig till rätta för att sova ♥

Mitt hjärta svämmar över 😀 Både räven och kotten kommer hem till mig. Jag älskar djur, få saker får mig att bli så här glad och tacksam som när djur trivs hos mig. Imorgon kväll ska jag hålla bättre utkik, då får jag förhoppningsvis se räven igen.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *