Viggos kalas igår

Hej på er 🙂

Igår hade Viggo sitt kalas för farmor, farfar, morfar och deras respektive och faster och hennes stora fina vovve. (och morfar och hans frus hund) Det var väldigt växlande väder igår, vi hade tur att det var uppehåll under kalaset. Det var trevligt.

Senare på kvällen åkte jag till en vän jag inte har träffat på ett tag. Jag är fortfarande inte helt frisk. Vissa nätter kan jag knappt sova alls pga hostan. Bihålorna blir sakta men säkert bättre, jag behöver inte snyta mig lika ofta i alla fall.

Pappa fixade tårtan efter Viggos önskemål ♥

Idag har jag klippt Viggos hår inför stundande skolavslutning. Det var på tok för länge sedan, så jag tog av en bra bit. Ska finputsa det imorgon, det hanns inte med ikväll.

Sååå goda bullar som min man har gjort.

Hoppas ni har haft en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *