Nationaldagen

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en fin nationaldag. Här har det regnat och varit sol om vart annat. Rätt kyligt, jag hade faktiskt långkalsonger när jag var ute. Tänker inte få UVI, det räcker som det är ändå.

Jag bad min man bära ut Dahliorna från växthuset så jag kunde ta ur dom ur Ikea-kassarna och vattna ordentligt. Jag planterade några i hinkar, får ta det i omgångar. Tror jag har räknat till 24 stycken, med dom som överlevt vintern i min garderob.

Är ganska säker på att jag har bihåleinflammation, hoppas det läker ut av sig själv snart. Eftersom jag har svårt att andas går pulsen upp i närmare 120 för minsta lilla. Men jag är nöjd att jag har ändrat om i växthuset. Dahliorna står i sina plastpåsar nu. Det kommer vara lättare att vattna, tills jag har planterat alla där dom ska vara.

En har jag haft planterad i en hink. Den hade blivit så hög att den bara kunde stå i mitten av växthuset, opraktiskt. Jag bad min man bära upp den på altanen, utan att knäcka den upptill. Gissa vad som hände 😉 Men men, jag planterade toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *