Favoritträden

Hej på er 🙂

Igår kväll hade vi Årsstämma med föreningen vi bor i.

När stämman var klar bjöds det på god smörgåstårta, kaffe och kaka. Eftersom jag är med i styrelsen hade vi möte direkt efter. Så det blev en lite längre kväll i den varma lokalen än önskat, jag hade gärna varit ute i värmen 😉 Men skönt att ha det gjort. Viggo var ensam hemma, men kom dit på slutet och fick sig en bit smörgåstårta.

I eftermiddag blev det en lång välbehövlig vila. Viggo har haft en kompis här, sedan cyklade dom till honom. Senare kom Viggo hem på cykel själv. Det är en något längre bit än vad han brukar cykla själv, han blir så stor våran goa kille ♥

Kvällen har vi spenderat ute. Jag har fått ut resten av mina Dahlior från hemmakontoret till växthuset. Dom fick påfyllning av jord i sina plastpåsar. Längtar tills jag kan plantera ut dom i hinkar, men väntar tills nätterna är något varmare.

Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll.

Lägger in en kattbild i samma inlägg 😉

Alla tre har varit ute med oss ikväll ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *