Alla Hjärtans Dag

Hej på er 🙂

Finaste Alla hjärtans dags presenten jag hade kunnat tänka mig ♥

Igår morse ringde min mans väckarklocka tidigt igen, han skulle med tåget till Stockholm. Jag vaknade då och kunde inte somna om. Som vanligt sover jag mer oroligt när han ska iväg och jag vet att jag måste kliva upp tidigare.

Viggo vill gärna ha sällskap när han går till skolan, därför brukar pappa följa med. Han behöver det inte, men tycker att det är mysigt. Viggo vet att han hjälper mig om han går till och från skolan själv, vilket han gör. Mammas fina hjärta ♥

Idag hade jag tagit en semesterdag. Jag behövde vila efter att min man varit i Stockholm både förra veckan och denna. Båda gånger med hotellövernattning. När Viggo hade gått till skolan la jag mig, blev väckt av att Viggos fröken ringde. Viggo var blek och illamående. Han gick hem och jag mötte honom efter vägen.

Han är hängig, men förhoppningsvis lugnade i alla fall magen ner sig. Vi hade en timmes utbildning idag som jag inte ville missa, så jag var med på den. Viggo ville inte att jag skulle vara det först, men oron hann släppa tills den började.

Min man kom hem strax före 20 ikväll. Firande av Alla hjärtans dag blev med popcorn, trötta i soffan. Vi har varit förlovade i 12 år idag, tiden går 🙂

Igår myste vi och åt semla ♥

Hoppas ni har det bra. Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *