Skit värk

Hej på er 🙂

Jag har en rejäl svacka med kroppen just nu. Tuff värk i rygg/nacke och huvudvärk. Jag har tagit en del inflammationshämmande och smärtstillande, vilket har gjort att magen har kraschat på köpet. Jag tar till allt möjligt för att få det att vända.

Det här kommer och går för mig. Ibland behövs det inte mycket alls för att trigga igång det. Det kan räcka med att jag har gjort någon vardagssyssla och det går ju inte att undvika allt. Vissa gånger går det hur bra som helst, andra inte. Som ett lotteri.

Under ledigheten var både Viggo och min man sjuka, jag klarade mig. Osäker på om det är baciller från dom eller om det är något nytt, för jag känner av något som inte vill ge sig. Vilket säkert bidrar till att värkproblematiken blir sämre.

Igår smörjde min man in mig med liniment, jag blev knallröd. Det är bara att hoppas att det vänder snart, så jag orkar och fungerar bättre.

Helgen är lugn för min del. Viggo var på hockeyträning i morse, sen kom han hem och åt lunch. Efter det skjutsade pappa honom till en kompis. Nu har han kommit hem.

Bilder från min lediga dag i måndags. Trött kille på slutet.

Hoppas ni mår bra och har en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *