Gott Slut

Hej på er 🙂

Jag var trött efter jobbet igår så jag la mig och vilade. Viggo var på hockeyträning på morgonen och efter det fick han ta med sig en kompis och åka till DOME med pappa. Där hoppade dom studsmatta, klättrade mm. Jag klev upp när dom kom hem.

Idag har vi haft en välbehövlig lugn dag men vi har ändå fått en del gjort. Jag har färgat håret, får duga med ”halvfärgat” hår till nyår 😉 Tar resten en annan dag.

Valde ut några bilder från året som har gått.

Fredrik tapetserade hallen och jag målade panelen, jag betsade byrån som står i sovrummet ett fint loppisfynd. Vi var och sa ”hejdå” till mammas hus innan det såldes. Jag målade tvättstugan rosa. Bästa pappan fyllde 40 år. Viggo fick träffa sina idoler Tomu och Yumi. Jag målade benen på blombordet på altanen och betsade skivan.

Det är givetvis bara en bråkdel av vad som hänt under året 🙂 Sommarsemestern var inte den bästa, det fanns mycket att önska av vädret när vi var lediga. Annars tycker jag att jag fortsätter försöka lyssna på kroppen mer och är snällare mot mig själv.

Jag hoppas 2024 levererar en fin vår, så vi kan njuta av den tiden och en härlig fin sommar. Att vi och våra nära och kära får vara friska och må bra till kropp och själ.

Gott Slut på er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *