Myskväll

Hej på er 🙂

Igår hade jag en jobbig dag och energin var på botten vid dagens slut.

När kroppen är mer stressad och gör ont, kan jag ha svårare att hantera andra människors energier och sätt. HSP som jag är, med en lång utmattning bakom mig.

Sedan var jag på ett läkarbesök som rev upp ett gammalt trauma. När jag var klar där skulle jag skynda mig till bilen för det regnade. Då lyckades jag sträcka höger axel. Det gjorde så ont och i en kombination med allt annat så kom tårarna.

Mitt tänk är ”Inga tårar gör så ont, som dom man håller inne”. Det är en nödvändig ventil och det behövde få komma ut. På kvällen ville jag göra något för mig själv, så jag satte mig och sjöng en stund. Det är min själavård, katterna var med mig.

I morse ringde klockan tidigt, Viggo skulle på hockeyträning. Jag lyckades somna om när dom hade åkt. Vid ca 13,30 kom Viggos farmor och hennes sambo. Farmor saknade Viggo och ville ”låna” honom, så han följde med dom hem. Han sover där i natt. Det känns tomt, tyst och ovant 😉

Vi tänkte att vi skulle göra något mysigt när vi blev ensamma, så vi har njutit av ost, kex och annat gott. Ikoz höll sig framme i väntan på gotta.

Hoppas ni har en härlig helg så här långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *