Det blir fint

Hej på er 🙂

Jag är så nöjd med hur tapeten i hallen och panelen som jag har målat, passar mot både kökstapeten och tapeten i vardagsrummet. Även om det är olika nyanser.

Tänk att det redan är augusti, tråkigt att det fortsätter regna. Jag längtar efter sol och värme, hoppas verkligen att sommaren har mycket kvar att ge. Men det är i alla fall passande väder att hålla på inne och målningen tycks aldrig ta helt slut 😉

Jag har målat den andra dörren idag, två lager så den ska vara redo att komma på plats imorgon. Första dörren sitter redan där och det blev fint. Listerna delegerade jag till Viggo och pappa, men eftersom det mest regnar har dom ingenstans att vara.

När dörren jag har målat idag är helt torr, kan dom stå i datarummet. Vi behöver kunna stänga in oss, med tanke på katterna. Min man sätter upp kabellister i hallen, dom ska också målas. Mitt mantra: ”Jag tycker att det är roligt att måla”. Gaaah.

Igår hade Viggo en kompis här som han inte har lekt så mycket med förut. Hans mamma har flyttat och bor nära oss. Roligt för Viggo att få en killkompis granngårds. Dom klättrade i träd, kastade frisbee och skrattade massor. Härligt att höra 🙂

Dörren kom på plats igår och bilden vid elementet är tagen precis efter att jag hade målat det sista penseldraget, därav ”blänk”.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan så här långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *