Måla, måla, måla

Hej på er 🙂

I fredags var vi och valde färg till panelen. Dom hade en liten manick som gav förslag på färger som passar till tapeten. Det var jättesvårt att välja utifrån ett yttepyttelitet färgprov, men jag tog den som såg ut att gå ihop bäst med tapeten.

Jag satte igång att måla i fredags efter middagen och har hållit på och målat till och från sedan dess. Jag började under trappen, där såg färgen helt okej ut efter ett lager.

Igår målade jag vid ytterdörren. När jag gick och la mig kände jag mig osäker på om det skulle bli bra. Jag sa i färgaffären att det absolut INTE fick gå åt blått. Men när jag hade målat där fick färgen ett blått sken.

Det är lurigt sådär, beroende på ljus uppfattas färgen olika. Nu har jag målat två omgångar vid ytterdörren och jag tror att det kommer bli bra när allt kommit på plats.

Kan bli smått frustrerad för att det inte finns möjligheter att måla i det tempo jag önskar Vi bor inte så att vi kan förvara allt vi målat på en och samma gång. Syftar på lister och dörrarna som sitter under trappen, det drar ner på takten.

Jag har målat en dörr en gång idag. Sedan en vägg i hallen två gånger. Vi behöver flytta på (el) mediaomvandlaren, därför kan jag inte ta allt på samma gång. Kroppen börjar verkligen kännas nu, men jag har målet i siktet 😉

Bild ovan. Väggen med mediaomvandlaren och väggen som jag har målat 2 ggr. idag.

Dörrarna målar jag liggandes. En är målad ett lager färg idag.

Tapeten är så fin, här är det innan jag hade målat panelen.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *