Nya tapeterna på plats

Hej på er 🙂

Idag har min man tapetserat hallen nere. Det är vinklar, vrår och blir en hel del pill. Det tar alltid längre tid än jag tror 😉 Men det kommer att bli så fint.

Det får bli en tur till färgaffären snart, så jag kan bestämma mig för färg till panelen. Vi får se hur det kommer gå att måla väggarna med min rygg/nacke. Jag får nog ta det lite lugnt, försöka hejda den envisa åsnan i mig. Sedan ska listerna målas med.

Jag vill givetvis ha ett färdigt resultat så snabbt som möjligt, men är van vid det här laget att ha tålamod. Hoppas att jag får lite hjälp med listerna, det är mycket att måla. Det roligaste är att piffa när det är klart, det får ta sin tid bara det blir rätt 🙂

Tapeten var den jag lutade åt från början. Sedan har jag tittat på flera andra, men när det var dags att bestämma blev det mitt första alternativ. Det blir mer enhetligt nu.

Före bilder nederst.

Hoppas ni har haft en bra torsdag.

2 svar på ”Nya tapeterna på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *