Rhododendron

Hej på er 🙂

Idag har vi jobbat på kontoret. När vi kom fram kändes det ungefär som att jag hade badat i svett, igen. Önskan om en svalare bil återkommer varje gång vi ska till grannstaden. Samma visa när vi åkte hem, vilket gjorde mig rätt seg.

Till middag blev det pizza. Jag satt och tänkte på hur gott det skulle vara, men höll det för mig själv. När Viggo sa ”Jag vill ha pizza”, var varken pappa eller jag svårövertalade Vi satt ute på altanen och åt. Då hade det blivit något svalare, riktigt skönt.

Vi har haft som en öppning i våran trädgård på baksidan. Där Viggo, hans kompisar och deras föräldrar brukar gå. Vi har en grind där det är tänkt att man ska gå. Jag spontanköpte ju en Rhododendron för någon vecka sedan, den hamnade där.

Det ser kanske inte ut som jag egentligen vill ha det. Men klarar den sig och växer sig fin, kan det på sikt bli bättre än vad det var tidigare. När den var planterad ställde jag mina tomater framför, nu är det ”Stop” att gå den vägen 😉

Min man grävde upp gräsmattan och la mer jord under, eftersom folk har gått där så har det blivit nedsjunket. Vi får nog höja det ytterligare framöver. Efter vi hade vattnat blev det rätt lerigt, därav ser det inte speciellt vackert ut på andra bilden.

Skönt med fredag imorgon 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *