8-års kalas

Hej på er 🙂

Igår hade Viggo 8-års kalas för några av dom närmsta släktingarna. Vi hade tur med vädret, det var betydligt varmare än vad det var i fredags och än idag. Vi satt ute på altanen och fikade. Viggo ville leka, så det turades dom om att göra med honom.

Viggos morfar, farfar och Viggos moster hade med sig sina hundar. Zack var tuff och gick ut en sväng. Men efter att den stora hunden rusade mot honom, blev han skraj och gick in. Zack tycker ju att alla är kompisar, tills han blir skrämd.

Kreativa pappa hade gjort en tårta efter Viggos önskemål. Han imponerar på oss varje år. Det värmer i hjärtat vilken kärlek han lägger ner, för att göra Viggo glad.

Vi blev uppe rätt sent igår kväll. Idag har vi haft en lugn dag, det var välbehövligt. Viggo var på kalas i ca 2 timmar, en klasskompis har fyllt år. Vi gick i samma föräldragrupp som hans föräldrar. Dom spelade fotboll, grillade hamburgare mm. Roligt för dom.

Idag är det mors dag, jag har fått en fin bägarranka av Viggo. Med mina gröna fingrar kommer den nog växa och bli stor 🙂 Tänker på dig mamma ♥ ♥ ♥

Bild från kvällen

Hoppas ni har haft en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *