Viggos idoler

Hej på er 🙂

För ett tag sedan såg jag på Instagram att köpcentret i Sundsvall fyller 50 år. På firandet som var i helgen skulle Viggos idoler från Youtube uppträda. Jag väntade till lördag morgon med att fråga om han ville åka dit nu i söndags, han blev överlycklig.

Viggo och pappa åkte hemifrån strax efter 8 igår morse och kom hem vid 18,30. Snacka om nöjd kille som kom hem i ny tröja, mammahjärtat blev alldeles varmt 🙂

Jag är tacksam att han och pappa kunde åka. Enkel resa tar ca 2 timmar. Det var lång väntan i kö för att få en guldbiljett, en sådan behövdes för att få träffa dom efter deras uppträdande. Alla fick inte chansen, därför blev vi extra glada för Viggos skull.

Det här var ett sådant tillfälle som det sved lite i hjärtat att jag inte orkade följa med, vilket det finns många anledningar till. Jag får påminna mig ibland om att jag gör så gott jag kan utifrån mina förutsättningar. Glad att min man och jag kompletterar varandra.

Viggo har pratat länge om hur gärna han skulle vilja träffa sina idoler. Nu fick han äntligen göra det, vilket givetvis är det viktigaste. Själv vilade jag länge när det blev tyst här hemma. Sedan målade jag benen på ett bord som står ute, det räckte för mig.

Tanken var att måla andra lagret idag, men det är kallare och det regnar till och från. Tur att det inte är bråttom, det är bordet jag brukar ha två stora Mårbackor på.

 

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *