Akuten

Hej på er 🙂

I ca en veckas tid har jag försökt göra det jag kan för att vända en urinvägsinfektion.

Jag trodde att läget var ok, men i morse vaknade jag 6,30 och fick nästan panik. Jag var på toa och det gjorde så ont! Jag la mig igen, men fick gå på toa direkt. Jag vankade mellan övervåning och nedervåning och visste inte vad jag skulle göra.

Vid tredje toalettbesöket på kort tid bestämde jag mig för att ta ett urinprov, i fall. Under dagen försökte jag få kontakt med 1177, vilket tog lång tid. Sedan blev jag inbokad på ett videosamtal med en läkare. Han hade kunnat skriva ut penicillin, men ville att jag skulle åka till akuten eftersom det var blod i urinen och jag har ont i ryggen.

Det var bara att åka, så att det inte var på väg upp i njurarna. På akuten satt jag över 3 timmar. Jag fick penicillin och en remiss är skickad för utredning. När mina killar kom och hämtade mig var jag vrålhungrig, törstig, klen och trött. Blev Max mat för mig.

Ledsen att det här har tagit i princip hela min dag. Men min kropp är lurig när det gäller detta, jag tror att det inte är någon fara och så säger det PANG. Har fått skäll av läkare förut, att dom anser att jag har väntat för länge.

Hade verkligen behövt en mysig energigivande lördag. Nu hoppas jag att det vänder snabbt med penicillinet och att den där utredningen inte blir smärtsam. Men försöker att inte tänka på det nu. Viggo har haft en bra dag i alla fall ♥

Hoppas ni har haft en trevligare lördag.

2 svar på ”Akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *