Duracellkanin

Hej på er 🙂

I måndags fick jag för mig att jag skulle sopa bort det värsta på altanen. Min man har inte tid att städa ordentligt än och jag ville få det så pass att man kan sitta ute. Jag torkade av möblerna och bytte ut filtar och kuddfodral.

Ena stunden var jag på baksidan och fixade och strax efter på framsidan med händerna i jord och planterade. Min man öppnade dörren och sa ”Du är som en Duracellkanin”. Det kom en ”baksmälla” efter, med värk och trötthet. Men skönt att det blev gjort.

Igår morse åkte maken till Stockholm så Viggo och jag har varit ensamma. Igår kväll kom en vän till mig hit. Vi tre tog en kortare promenad, sedan hem och drack en kopp kaffe. Hon var kvar till ganska sent, vi hade det mysigt och mycket att prata om.

I morse efter att jag hade lämnat Viggo på skolan gick jag och la mig, det blev en lång vila. Det känns att jag inte har vilat efter jobbet på två dagar. Jag tog en semesterdag idag, vilket var välbehövligt. Viggo kom hem direkt efter skolan.

Vid 19,40 kom pappa äntligen hem till Viggos stora glädje. Jag stod i duschen då. Kvällen har varit lugnt, det blev en serie och popcorn.

I måndags när jag fixade på altanen hoppade Viggo studsmatta med en kompis.

Hoppas ni har det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *