Mitt gamla flickrum…

Hej på er 🙂

Idag efter värktabletter mm. blev det en liten utflykt. Vi träffade Mia som bor granne med mammas hus och har haft hand om mammas hus sedan jag sålde det till henne 2018. Hon har renoverat och fixat. På bilden står jag i mitt gamla flickrum ♥

Om någon vecka flyttar dom nya ägarna in och jag ville hinna åka dit en sista gång. Det känns aningen vemodigt, jag hade hoppats att Mia skulle bo där när hon blev äldre. Att vi skulle kunna ta en kaffe i trädgården och att det liksom alltid skulle finnas kvar.

I dessa tider förstår jag att det är tufft att ha två hus, sedan allt praktiskt med trädgårdar mm. Jag känner inte dom nya ägarna, därför var det viktigt för mig att åka dit nu.

Jag har blandade känslor kring både huset och platsen. Allt jobbigt jag har gått igenom under min uppväxt. Samtidigt är det som att känna mammas närvaro när jag är där och kan inte annat säga än att det är otroligt vackert på våren och sommaren.

När vi kom hem åt vi god varm soppa och efteråt en välbehövlig kopp kaffe. Vi hann besöka en handelsträdgård i grannstaden med, så hem kom jag med 4 engelska pelargoner och en pärlhyacint 🙂 Ute blir det kallare, men inne blev det vårkänsla.

Det här rummet ligger utanför mitt gamla flickrum. Jag har alltid gillat denna tapet. Bra val av henne tycker jag och golvet blev så himla fint.

Med mitt flickrum innanför.

Gulliga köket.

Vardagsrummet, som mamma hade som sovrum. Där somnade hon in för gott ♥ ♥ ♥

Det var glashalt ute. Vi parkerade vid Mias infart och genade från hennes tomt till mammas hus. Jag höll stadigt i min man för att inte ramla. Viggo kröp därifrån 😉

Hoppas ni har haft en härlig helg. Vi kör en ledig sportlovsdag i morgon ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *