Dagens kattbild(er)

Dagens katter, alla tre samlades i badkaret i morse för att dricka vatten ♥

Efter det gick jag och la mig igen. Det blev en rejäl sovmorgon, men jag tror att jag behövde det med tanke på hur dom senaste dagarna har varit.

Viggo och pappa har varit på badhuset idag, vilket känns väldigt bra. Viggo har varit anti, han har aldrig gillat vatten och det är oftast för kallt för att bada. Redan som liten fick vi ta ut hans badbalja och fylla den med varmare vatten. Bada i solvarm pool gick inte för sig. Nu har simskolan börjat i skolan, så jag är tacksam att det går bättre.

Om jag inte hade fått fel vecka och mått som jag gör + hostan, då hade jag följt med. Köpte en ny baddräkt som damp ner i brevlådan igår. Min gamla var ca 23 år gammal och passade inte riktigt längre 😉 Ser fram emot att vi kan åka alla tre snart.

Jag har målat dörrfodren i tvättstugan två gånger. Blir spännande att se sedan hur den rosa färgen kommer göra sig på väggarna. Men behöver vänta på att min man spacklar igen några hål. Ikväll har vi tittat på mello och ätit popcorn och godis. En mysig kväll.

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *