Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Ikoz och Zack var i tvättstugan tillsammans ♥

Jag har haft en jobbig natt med hackig sömn. Jag märkte igår kväll att Ikoz inte mådde bra. Han vankade fram och tillbaka, la sig en kort stund och sedan upp igen. Han kom inte till ro och jag upplevde som att han hade ont. Jag gissade på magen.

Sedan Zack flyttade hit sover Ikoz sällan i dubbelsängen. Men i natt kom han upp till mig flera gånger. Han betedde sig lika, la sig en stund och gick. Jag har aldrig sett honom så förut. Det var som att han bad mig om hjälp, det gjorde ont i hjärtat.

Vid 3 i natt när han gick ner igen, kände jag att jag inte kunde sova. Jag gick efter för att kolla till honom, då låg han på en kudde i soffan. Han gjorde allt för att hitta en bekväm ställning. Idag har han tack och lov varit lugnare och sovit, han är väl helt slut.

Han har druckit vatten och ätit mat. Vi köpte Laktulos ifall han skulle vara förstoppad. Det är lite svårt att veta vem som har varit på kattlådan när man har tre katter. Vet inte om det gick snabbt igenom systemet, för han har varit på lådan efter det.

Vi ska fortsätta hålla koll på honom. Jag hoppas för allt jag har att det var en engångsföreteelse. Han måste få må bra, min älskade healing-katt. Han betyder otroligt mycket för våran familj ♥ ♥ ♥

I morse när jag klev upp låg han i hörnet bredvid min säng ♥ Nu hoppas jag på en natt med betydligt bättre sömn för både honom och mig ♥

God natt

2 svar på ”Dagens kattbild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *