Dagens kattbild(er)

Dagens katter, bröderna-bus startade dagen med att nos-pussas ♥

Jag har länge trott att det bara är Enzo som ligger på rygg under sängen och åker runt där genom att klösa sig fram. Har nu insett att Zack är den största boven i dramat. Enzo låg snällt på stolen och sov, då förstod jag att det var storebror som höll på.

Mindre skoj att bli väckt på det här viset, hoppas dom ger sig snart 😉 För att fortsätta samla pluspoäng satte dom sig utanför hemmakontoret när jag jobbade och rev loss mer tapet. Har man börjat pilla liiite är det omöjligt att sluta, Zack blir nästan manisk.

Igår började vi titta på en ny serie, det var så himla spännande att det inte ens blev en kattbild här. Jag försöker att inte fastna uppe alltför sent på vardagar, även om jag föredrar sena kvällar framför tidiga mornar. Men så fungerar inte det vardagliga livet.

Idag har Viggo gått i skolan igen. Han är fortfarande smått förkyld, men annars är han pigg. Jag har jobbat men har hostat en del, givetvis delar vi med oss av bacillerna i den här familjen. Får vara glad att det inte blev värre.

Ikväll har vi ätit god mat och myst. Jag har plockat ner alla kulor från julgranen, så nu är den bortplockad. Julen varade visst inte än till påska. Tyckte den var så fin, men är mer än redo för vår och blommor 🙂 Sedan har Viggo och jag dansat tillsammans ♥

Zack hjälpte till. Hoppas ni har haft en mysig fredag 🙂

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *