Sovrummet

Hej på er 🙂

I går gick Viggo hem ensam från fritids för första gången ♥

Han sa för ett tag sedan att han ville prova och igår var det dags. Han ville att vi skulle stå ute på gården, men jag gick och mötte honom. Fick höra att jag inte hade behövt göra det, jag sa att jag frös och behövde röra på mig och det var första gången 😉

På kvällen tog jag tag i att färga håret (halva som vanligt) Något som har känts i kroppen idag, mer än vanligt till och med. Viggo var på hockey i morse och jag skulle få sovmorgon. Trodde dom skulle komma hem kring 10,30 så jag ställde ingen klocka.

Fick en chock när dom kom hem 12,30 och jag låg fortfarande i sängen. Dom hade åkt till Lekia, efter det startade inte bilen. Till slut fick min man igång den så dom tog sig hem. Ändå tog han bilen för att handla mat och fick gå hem med två tunga kassar.

Viggo gick över till en kompis i eftermiddag. Dom var där ett tag innan dom kom över hit. Det blev kurragömma, dans och smaskande på både jordgubbar och godis.

Mot kvällen gick min man till parkeringen där bilen står, men lyckades inte få den att starta. Den blev kvar och han fick sig en till promenad. Imorgon ska vi få hjälp att bogsera hem den. Sedan får vi vänta på reservdelar och hoppas att han kan fixa den.

Bilder från sovrummet som jag älskar efter tapetsering och lite förändringar ♥

Hoppas ni har en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *