Fixat lite

Hej på er 🙂

Den senaste tiden har jag varit mer trött och vilat efter jobbet.

Igår hoppade jag över det och började rensa bland kläder i min ”gamla” byrå, fast orken inte var på topp. Sedan flyttade jag över dom till ”nya” loppis-byrån. Jag har dragit mig för det här, med tanke på att mina luftvägar verkligen ogillar damm från just kläder.

Det finns mer jag skulle kunna rensa bort, men jag tar lite i taget. Nästa projekt blir att gå igenom Viggos garderob. Vi behåller nog min gamla byrå och flytta in den i hans rum. Hans garderob är jättefin, men ju större han blir desto mer opraktisk är den.

Idag efter jobbet lyssnade jag på Enzo och la mig och vilade i sängen med honom. Hostan har varit dryg idag, fick ta Cocillana för att klara av att prata. Vilket resulterade i en mage som inte mådde bra på eftermiddagen. Tack och lov lättade det senare.

Jag har strukit dukar till köket, kökshanddukar, bytt gardinlängder och kuddfodral. Skönt att det går framåt här i alla fall 🙂 Ska fixa mer, men nöjde mig för idag.

Hoppas ni har det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *