Loppis-byrån

Hej på er 🙂

Jag har haft en riktig trött-vecka och det blir lite si och så med inlägg här 😉 Igår fick byrån tillbaka sina gamla beslag, vi har väntat på skruvarna vi beställde. Jag är så himla nöjd, tycker den både känns exklusiv och vacker på samma gång.

Kroppen mår fortfarande skit på ren svenska, jag vet så väl att det kommer surt efteråt. Men får jag inte utlopp för min kreativa sida och mina intressen som att inreda, måla, fixa, pyssla med blommor mm. så mår inte själen bra.

Jag kan bli helt lyrisk när jag ser något fint växa fram, oavsett om det är en förändring av en möbel, tapetsering eller hur ett litet frö blir till en vacker blomma. Sedan behövs det så klart balans, jag vilar mellan men det räcker inte alltid.

Idag har min man och jag varit till kontoret. Jag har bytt till torsdagar för vi har gruppmöte då. Trevligt att träffa folk och prata 🙂 Imorgon blir det hemma-kontoret igen och det är väl tur att det är fredag, helt klart den tröttaste veckan på länge.

Viggo har varit på hockeyskola. Han blev så glad när det var jag som kom in på fritids för att hämta honom, jag fick påminna flera gånger att vi hade en tid att passa ♥

Charmigt med gamla möbler och dess detaljer. Hoppas ni har en fin kväll 🙂

Ett svar på ”Loppis-byrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *