Tapetserat sovrummet

Hej på er 🙂

Det blev visst en jullovs och renoveringspaus i bloggen.

Igår kväll blev sovrummet äntligen färdig tapetserat, jag är otroligt nöjd. När vi renoverade matsalen och vardagsrummet för något år sedan, tittade jag på denna tapet. Nyansen var dock inte vad jag var ute efter, jag ville ha en ”piggare” känsla.

Ett tag var vi fortfarande inne på att behålla det ”ljust/nästan vitt” nere. Denna tapet finns i ljust vitt/grått, den lutade jag åt länge för matsalen och en annan i samma färgskala till vardagsrummet. Tills jag hittade min mintgröna medaljongtapet och blev kär. Jag ångrar inte en sekund att nedervåningen har fått gröna toner.

Men jag har inte kunnat släppa den här fina tapeten. När vi bestämde oss för att göra om sovrummet var den självklar. Den är harmonisk och helt rätt för att få den känsla vi vill ha i sovrummet. Nu känns det ombonat och riktigt mysigt.

Det jag ska ägna mig åt framöver är att måla lister, inte min favoritsysselsättning. Sedan lyckades jag hitta en byrå på en loppis. Min man skulle åka till grannstaden och hämta den igår. Han var nästan framme, bara någon minut ifrån. När han bestämde sig för att vända hemåt. Det låg bilar i dikena på vardera sida, kö framåt och bärgaren på gång.

Klart jag blev en smula besviken, men det viktigaste var att han kom hem och att han klarade sig från att åka i diket. Han hade tänkt ta med sig Viggo, men jag hade en känsla och sa att det var bättre att han stannade hemma. Det är jag tacksam för.

Vi meddelade loppisen att vi skulle göra ett nytt försök att hämta byrån idag. Men har insett att det får vänta tills efter nyår. Tålamod får jag träna på rätt ofta 😉 Hade sett fram emot att få hem den, planen är att betsa den mörkt brun. Men jag hinner.

Den 3 december var jag ut och dansade med min goa vän, firade i efterskott att jag hade fyllt 45 år. Efter det blev jag sjuk, jag hostar hemskt fortfarande. Min önskan är att hostan stannar i 2022 och att 2023 kommer bli ett friskare år för mig och min familj.

Byrån som jag målade om för några år sedan passar inte in längre. Sedan vill jag ha ungefär samma stil som byrån jag har efter mamma/mormor i hallen nere. Jag skickade ett meddelande till loppisen och frågade och dom hade vad jag sökte 🙂

Om jag inte hinner skriva mer innan, så passar jag på att önska er ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *