Skridskor

Hej på er 🙂

Det blev en paus här igen.

Tråkigt att upprepa läget, orken tryter och inspirationen är inte på topp. I torsdags ringde jag HC, behövde ett läkarintyg då jag hade varit hemma sjuk en vecka redan. Jag blev sjukskriven några dagar till. Hoppas på att få vara frisk till jul och nyår.

Idag har Viggo varit och åkt skridskor med pappa. I torsdags var han på sin första hockeyträning. Han var lite spänd innan, men det var roligt och han vill fortsätta.

I eftermiddag har min man målat taket i sovrummet. Jag köpte tapeter för ett bra tag sedan. Men den här gången satte vi inget tidsmål när det ska vara klart. Med tanke på att kökstapeterna låg längre och väntade än vad som hade ”utlovats” 😉

Vi delar upp det, så det inte blir ett stort projekt. Ser fram emot när det är klart, tror det kommer bli jättemysigt. På min önskelista står en ny byrå (gammal) Min byrå som var vit förut, målade jag för länge sedan och till dom nya tapeterna passar det inte.

Jag har länge spanat på en gammal mörk byrå och tänker inte köpa första bästa. I annat fall får jag måla den jag har i någon ny färg, tills rätt dyker upp.

Viggo fick nya tuschpennor igår och blev såå nöjd ♥

Jag älskar att spana på tapeter. Den till vänster har vi i köket och jag funderar på om den till höger skulle passa i hallen. Har inte sett den i verkligheten. Men det är långt fram i tiden innan hallen ska tapetseras 😉

Hoppas ni mår gott och inte känner av någon julstress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *