Sjukstuga

Hej på er 🙂

Natten mot fredag väckte Viggo mig, han sa att han hade ont i magen. Jag bad honom följa med mig till toaletten. Jag väckte min man och bad honom hämta en hink. Medans pratade jag med Viggo och frågade hur han kände, han ville ha ett glas saft.

Pappa gav honom saft. Kort där efter kan ni säkert gissa vad som hände, sjukan jag verkligen avskyr 🙁 Jag är tacksam för att jag lyckades få med mig honom in på toaletten åtminstone. Annars brukar det oftast hända på natten och i sängen.

Jag hade ett inbokat läkarbesök igår, som jag ringde återbud på kring 4 på morgonen. Viggo vilade större delen av dagen, han fick feber också ♥

Mår inget vidare jag heller. Igår låg jag i soffan och halvsov. På kvällen sa min man att jag borde gå och lägga mig i sängen i stället, det blev en tidig kväll. Idag kom jag upp sent, min man väckte mig. Både Viggo och jag sover mycket när vi är sjuka.

Huvudet har bankat hemskt och magen har varit orolig. Men jag är glad att jag har sluppit kräkas. Ikväll har jag äntligen orkat duscha, skönt att känna sig fräschare. Viggo har ätit lördagsgodis och spelat med pappa, så han är piggare 🙂

Hoppas ni har en bättre helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *