Fars dag och en bra helg

Hej på er 🙂

I morse fick världens bästa pappa paket på sängen. Han fick komma upp till oss när Viggo vaknade, pappa var redan vaken och påklädd ♥

Tanken var att vi skulle åka till Ikea i fredags, men min man har blivit förkyld. Inte mycket att göra, men det kändes tråkigt. Jag skulle sluta jobba tidigare. Det blev en kvällsrunda med Viggo i stället. Skönt med friskluft och vi hade det mysigt.

Jag la mig bredvid Viggo när han skulle sova och höll på att somna själv. Därför fick det bli en tidig kväll. Jag låg i sängen ca 21,10, minns inte när det hände senast.

Igår gick Viggo och jag till skogen på eftermiddagen. Det blir mörkt tidigt, Viggo hade pannlampa + att det är upplyst där. Vi plockade med oss en del pysselmaterial från naturen. När vi kom hem hade min man lagat en god middag.

Jag hade tänkt göra en krans, men hittar inte ”stommen” jag använde förra året. Undrar vart jag har lagt den, säkert på ett bra ställe. Annars får jag hitta på något annat. Idag har vi fixat och städat här hemma, skönt att kunna bocka av saker 🙂

Hoppas ni har haft en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *