Deppig

Hej på er 🙂

Idag rann det över och jag har känt mig deppig och ledsen.

Min man och jag har pratat ikväll. Han nämnde att jag faktiskt inte har varit helt frisk på en månad, att det inte är konstigt att jag blir frustrerad och låg. Det är en massa andra faktorer som gör att allt blir extra tungt, som jag inte har skrivit om här.

Jag sov dåligt i natt och har legat på två kuddar. Inte den bästa återhämtningen.

Idag kom en lite äldre kompis till Viggo och ringde på. Han ville att Viggo skulle följa med dit och titta på hans kattunge. Dom hade pratat om det tidigare idag när dom träffat varandra. Jag hann bara öppna munnen så sa kompisen ”Är du förkyld?”.

Lika var det igår när hans andra kompis kom hit. Jag tror inte att jag smittar längre, men håller mig på avstånd och dom lekte mest utomhus. Någon gång ska det väl ge sig!

Hoppas ni har haft en betydligt bättre start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.