Corona

Hej på er 🙂

Min älskade Viggo som skulle ha börjat ettan idag ♥ Som plåster på såren fick han välja lunch, han valde sushi. Han är mer mogen i smaken än mamma 😉 Han var så nöjd, det var första gången han provade. Det värmde gott i mammahjärtat.

Dagen har varit lugn. Viggo la sig för att vila och sov över två timmar. När han vaknade hade han 39,7 i temp. Då testade vi honom, han har Corona 🙁 Jag hoppas han blir frisk snart och att vi klarar oss. Jag blir sällan sjuk en kort tid, så måtte jag slippa!

Ikväll har jag varit ute och klippt bort visset på blommor och vattnat det som står i växthuset och under tak på altanen. Casper var här då. Tidigare idag målade jag min skruttiga loppis-pall grön. Ett lager till så blir den säkert fin 🙂

Enzo höll sig framme när Viggo åt lunch (det får räknas som kattbild)

Hoppas ni håller er friska. God natt.

2 svar på ”Corona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *