Ikea igår

Hej på er 🙂

Igår åkte min man och jag till Ikea, efter att ha skjutsat Viggo till sin farmor och hennes sambo. Han var glad att han skulle få vara med farmor en dag 🙂 Jag var nöjd att vi äntligen skulle komma iväg, det var ca 1 år sedan vi gjorde något tillsammans bara vi.

Värk hade jag, fick göra mitt bästa för att hålla upp humöret. Vi köpte ett skåp till badrummet uppe, som vi hade spanat in på nätet. Sedan blev det en massa smått och gott. Kände mig riktigt nöjd, vi fick till och med äta middag på tu man hand 😉

På vägen hem var det trångt i bilen och jag fick sitta i baksätet, det funkade det med. Ser fram emot när skåpet kommit på plats, att få organisera mina prylar.

Idag har vi hjälpts åt att städa nedervåningen. Viggo och pappa var och handlade när jag moppade golven. Sedan har Viggo haft en kompis här. Ute har det regnat, jag saknar värmen och hoppas vi kommer få fler fina dagar ♥

Hoppas ni har/haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.