Karuseller 2/8

Hej på er 🙂

Här kommer det fler bilder från när vi var i Furuvik. Översta bilden är från ”Spökjakten”.

Idag har jag haft ont, huvudet har bankat rejält och jag har varit illamående. Gör det jag kan för att det ska lätta. Den tråkiga baksidan av att ha spenderat en dag i en nöjespark. Jag vet aldrig hur mycket det ska ta på mig, bara att det kommer göra det.

I just det här fallet, så har jag faktiskt inte haft någon koll alls. Senast jag åkte karuseller var jag inte så gammal och åkte på sin höjd tekopparna med mamma ♥

Viggo cyklade med pappa och handlade idag. Sedan har han lekt med en kompis en stund. Min man har putsat hela husets fönster under några dagar. Häcken är klippt på både fram och baksidan och gräsmattan med. Skönt när saker kan bockas av.

Beroende på hur jag mår efter jag fått i mig värktabletter i morgon, kan det hända att vi hittar på något. Det är trots allt våran sista lediga dag och så klart helgen 😉

Så här många karuseller har jag nog aldrig åkt. Ville dra mig ur när jag stod i kön till vissa, men gjorde det inte. Pirrade rejält i magen både före och när vi åkte.

Hoppas ni håller er friska och mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.