Tivoli

Hej på er 🙂

Idag har Viggo åkt karuseller för första gången.

Han sa att det var bästa dagen i hans liv, så glad och nöjd ♥ Han var inkännande först, eftersom han inte visste vad han hade att vänta sig. Men efter första åket började han slappnade av mer. Själv blev jag nästan åksjuk av att titta på 😉

När jag var liten hade jag en mindre trevlig upplevelse, jag hade tydligen tjatat mig till att få åka en karusell. På den tiden gick man efter ålder och jag var yngre än vad som rekommenderas. Men jag fick som jag ville. Minns jag rätt, var det en gammal dam som hade sett att jag hade panik och hon fick dom att stoppa karusellen.

Efter den upplevelsen är karuseller inte något för mig. På sin höjd kaffekopparna eller spöktåget i Furuvik, men det var när jag var yngre. Blir lätt illamående. Viggo ska så klart få bilda sig en egen uppfattning, även om det stundvis tar på krafterna för mig.

Både före och efter vi varit på tivolit, lekte Viggo med en granntjej. Han somnade nöjd ikväll, efter ett skönt bad. Jag är glad för hans skull, mammahjärtat är varmt.

Annars har jag känt den senaste tiden, att jag blir överstimulerad lite nu och då. Det blir för många intryck och idag även ljud. Jag väljer att se på det som positivt, att jag har bättre koll på mig själv. Samtidigt vill jag göra saker, det är en svår balans. (HSP)

Nu hoppas jag att våran sista lediga vecka kommer bli kanonfin, på alla sätt och vis 🙂

Sockervadd gillades.

Erkänner att jag bara kunde titta en kort stund, när Viggo åkte den där tuffare karusellen. Jag såg hans blick och blev orolig att han inte mådde bra. Det första jag frågade när han klev ur, var hur han mådde. Tack och lov gick det bra 😉

Karusellen ovan är lagom tycker jag 😉 Nu vet vi bättre till nästa gång, vad han tycker. Då spänner förhoppningsvis Viggo och jag oss inte lika mycket ♥

Hoppas ni har haft en fin och skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *