Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Enzo min vackra kille ♥

Idag har det varit en ganska jobbig dag, med många känslomässiga intryck.

Jag var redan trött efter gårdagen, som egentligen innehöll mer än vad jag tycker känns ok. Men jag var tvungen att ta tag i det här med ID-kortet och vi hade redan andra planer. Även om jag är nöjd med gårdagen, tog det på krafterna. (HSP balansen)

Annars är mitt hjärta och tankar hos människor, som jag känner så otroligt mycket med just nu. Jag ber allt jag kan, att allt ska ordna sig och det så snabbt som möjligt ♥

Viggo har haft en kompis här i eftermiddag. Jag målade dörrfoder och dom hoppade studsmatta. Nu har jag bara två kvar att måla. Vet att det tagit tid, men behöver lyssna på kroppen. Sedan tog det ett tag innan min man slipade dom så jag kunde börja 😉

Skönt att vädret varit så pass, att jag kunde sköta om mina blommor idag. Det märks direkt när jag inte har varit där och vattnat och klippt bort visset en-två dagar. Jag tycker om att ta hand om blommorna och jag har fått gosa med både Casper och Silvia.

Var rädd om er.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.