Loppis och fika hos farmor

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till polisen och tagit foto för att fixa ett nytt ID-kort. Jag hade tur att jag fick en tid idag vid 14,30, det var ganska fullbokat. Skönt att få det avklarat när vi fortfarande har semester. Efter det åkte vi till grannstaden och gick på loppis igen.

Jag hade spanat in ett virkat överkast på deras FB-sida. Bad min man köpa det, när han hämtade kökssoffan, vilket han glömde 😉 Till min stora glädje fanns det kvar och väntade på mig. Sedan hämtade vi nyckeln hos min faster och åkte till farmor efter det.

Vi kommer inte in där annars, eftersom hon inte kan gå ner och öppna dörren längre. Hon blev jätteglad 🙂 Vi kokade kaffe och hade med oss fika, det var trevligt. Innan vi åkte hemåt, var vi till faster med familj en stund och lämnade tillbaka nyckeln.

Det rosa i mitt hår är nästan borta. Jag använde mig av ”balsam-metoden”. Man spär ut färgbomben med vitt balsam, för att få ljusare rosa. Jag har färgat det 3 gånger. Hade hoppats det skulle hålla mer än 1-2 tvättar, men det är på två vis 😉 Tänker inte färga det rosa permanent. För bökigt när jag ska fixa utväxten och vill kunna variera mig.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *