Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Enzo i ”nya” soffan ♥

Igår hämtade vi hem den från loppisen. Viggo följde med och stannade hos farmor och hennes sambo. Vi lånade släpvagnen av dom. På kvällningen körde dom hem Viggo och då åt vi Sibylla-mat. Sedan kom en kompis till mig hit.

Min man rengjorde den rejält, den har nog stått länge och var inte fräsch. När den blev blöt, spred det sig diverse dofter här hemma. Tack och lov la det sig när den hade torkat. Vi tog bort trasmattan som var på sitsen och det var bara råa plankor under.

Jag tog fram ett av mina överkast och la på, det blev fint. Jag har inte bestämt mig om jag ska måla den och i sådant fall vilken färg. Den är rätt sliten, så slipa och måla skulle ge den ett lyft. Men jag låter det mogna fram, tycker det är fint som det är för nu.

Igår var jag ut. Det är sommarens roligaste partyhelg här 🙂 Helst skulle jag ha velat gå ikväll, men det passade inte. Regnet vräkte ner. Men jag fick dansa, det var roligt. Jag var ut med en tjej som vi har varit granne med. Vi känner varandra genom våra barn.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *