Kvällsbad och fika på stranden

Hej på er 🙂

Igår tog vi fram Viggos pool igen. På kvällen åkte vi till stranden och fikade kaffe och munkar med choklad på. Det var väldigt skönt med ett kvällsdopp. Innan vi åkte, lekte Viggo med en kompis här. Dom hoppade studsmatta, fast det var så himla varmt.

På kvällen vid 23-tiden gick jag till grannarna. Dom hade satt upp ett tält på sin gård och skulle sova där, så mysigt. Småtjejerna var fortfarande vakna. Övertrötta och busiga for dom runt i mitt knä. Viggos kompis ”storebrorsan” hade inte kommit ut och lagt sig än.

Idag följde Viggo med pappa och uträttade ärenden, dom tog en tur med el-sparkcykeln. Det blev visst en lyx milkshake på Max för Viggo också hörde jag 😉

Jag skickade ett meddelande till loppisen vi var till för en vecka sedan. Jag tog en bild på en träsoffa då, men vi kunde inte bestämma oss. Soffan fanns kvar, jag betalade den idag och imorgon ska vi hämta den. Krävs en del fix för att få den som jag vill.

(Soffan jag skulle få mått på, som jag såg på Blocket har jag inte hört något mer om.)

Ikväll har jag målat dom två listerna som jag lämnade senast. Ett lager till, sedan kan vi sätta upp dom. Jag har ingen brådska, ska hinna annat med. (Dörrfoder till köket)

Hoppas ni har haft det bra i värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.