Pionfluff

Hej på er 🙂

Idag har regnet vräkt ner. Grannstaden där vi jobbar har översvämning. Inne är det fuktigt, men liiiite svalare. Jag och Viggo har dansat så jag blev alldeles svettig. Ska snart ta en svalkande dusch, när kaffet är slut i koppen.

Viggo följde med pappa och handlade innan lunch, dom åt tunnbrödsrulle på Viggos favoritställe Biltema. Det köptes lite renoveringsgrejor. Kan hända att tapeterna äntligen har mognat klart, dom som har legat och väntat sedan i november 😉

När vi köpte dom, sa jag att vi inte skulle beställa om maken inte kände för att göra det inom en snar framtid. Att jag inte ville att dom skulle ligga i ett halvår. Men vissa saker kan man tydligen inte skynda på, då är det bäst att försöka gilla läget.

Jag har en del tankar om att måla om panelen och eventuellt vissa möbler. Men behöver ha tålamod även nu och se vad jag tycker när tapeterna väl har kommit på plats. Vilket kommer ta sin tid, lister ska målas och troligtvis taket mm.

Det ser ut att bli sämre väder ett tag nu, därför tycker han att det passar. Själv har jag blivit fri från UVI:n, men är fortfarande förkyld och idag fick jag mens. Tur det är semester. Hoppas det blir varmt och fint väder framöver, så jag får bada.

Tack älskade pioner för den här gången ♥

Önskar er en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.