Midsommar

Hej på er 🙂

Igår var det verkligen varmt. Vi brukar äta midsommarlunchen ute på altanen, så även i år. Jag hade bikini på mig och trodde jag skulle flyta bort 😉 Att vara dunderförkyld + äta penicillin i denna värme hade jag klarat mig utan.

Det var gott och mysigt. Mot eftermiddagen/kvällen satte jag mig i solstolen i skuggan, då var det rätt skönt faktiskt. Orken är lika med noll. När jag skulle vattna blommorna var pulsen uppe i 123 🙁 Jag är täppt i näsan, ändå får jag snyta mig hela tiden.

I mitt glas var det vatten. Till sillen unnade jag mig en nubbe, eller ok det blev två. Tycker det är så gott tillsammans. Den där flaskan har räckt i ett år för oss.

Idag har jag än så länge bara varit ut en minut och tittat när Viggo fyllde poolen med vatten. Får se om jag orkar gå ut senare. Jag älskar att vara utomhus och ser fram emot att plantera blommor. Får faktiskt lite abstinens och har en del jag vill göra.

Minns vad mamma brukade säga om ”sommar-förkylningar”, att dom är svåra att bli av med. Hoppas så inte är fallet, längtar verkligen efter sol och bad 🙂 Förra året vid den här tiden hade jag doppat mig redan, nu har jag inte ens varit till vattnet.

Favorit-pionerna började slå ut lagom till midsommar ♥

Jag har inte mycket av denna servis, men tycker den är så himla fin ♥

Min goa fina kille ♥ ♥ ♥

Hoppas ni hade en bra midsommarafton och att ni mår gott.

2 svar på ”Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.