Semester

Hej på er 🙂

Idag har vi gjort sista arbetsdagen och nu väntar härlig semester och sommarlov ♥

Jag tyckte det räckte som det var innan. Men idag har jag även fått jätteont i halsen, gör ont att svälja. Hade önskat att få inleda ledigheten frisk och med ett glatt sinne. Humöret fick sig en dipp, eftersom jag har mått sämre än igår.

Igår satt jag ute fullt påklädd och med jacka. Idag kom värmen som jag har längtat efter, men jag har varken orkat eller vågat vara i solen. Hoppas det ger sig snart och att vi får njuta av fint väder och välbehövlig ledighet tillsammans.

Viggo har varit på gott humör. Det blev vattenlek i eftermiddag/kväll. Han ville så gärna att jag tittade på honom, så jag satte mig i skuggan en stund för hans skull.

Favorit-pionerna börjar slå ut

Hoppas ni har haft en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.