Firande i efterskott

Hej på er 🙂

Igår blev Viggo firad i efterskott av sin farfar och hans fru. Dom hade vovven med sig, Zack var tuff och brydde sig inte alls om henne. När Casper kikade fram genom häcken, sprang Zack rätt emot honom med svansen i vädret för att säga hej 🙂

Jag har haft någon dag med mindre energi och jag har känt mig mer känslig. UVI:n har inte gett sig, gör det jag kan för att bli bra. Vi satt ute och fikade igår, det var inte varmt. På slutet gick jag in, ville inte riskera att bli sämre. Hoppas det ger sig helt snart.

Idag var det varmt och skönt när solen var framme. Jag hade kunnat somna ute efter jobbet. Ikväll har jag gödslat mina dahlior och planterat om en gurkplanta. Annars har vi nedräkning, nu är semestern nära 😉

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.