Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Ikoz och Casper träffades ikväll ♥

Igår var det arbete från kontoret i grannstaden. Innan jag åkte hem hade jag fått huvudvärk som inte ville släppa. Men jag tog mig ut på kvällen och pysslade med blommor, det gör gott för min själ. Det hade blivit tyst ute och det var så skönt ♥

När jag vaknade i morse hade jag rejäl känning av UVI. Vid 9 hade jag druckit en liter tranbärsjuice. Under dagen har det känts något bättre, hoppas det vänder av sig själv.

Efter jobbet vilade jag ett tag. Viggo hade börjat klippa gräset på baksidan. Sedan tog han en paus för jag skulle på mammografi. Ikväll har jag planterat om en gurkplanta och varit ute med Ikoz. Han låg i solstolen och fångade dom sista solstrålarna.

Casper kom förbi, nosade lite på Ikoz svans och strosade sedan vidare.

Jag igår, innan jag åkte hem från kontoret med min huvudvärk

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.