Dagens kattbild(er)

Dagens katt, finaste Enzo i morse när Viggo skulle till skolan ♥

Igår var jag på ett läkarbesök på eftermiddagen. Hann bara vila en kort stund innan jag skulle iväg. Jag var väldigt trött efteråt, därför blev det aldrig att jag skrev något.

Idag har Viggo varit till tandläkaren, det gick bra och han fick beröm för sina fina tänder. Vid 15-tiden hade pappa lovat Viggo att han skulle få ta hit en kompis. Så det blev ingen vila för mig idag heller 😉 Men Viggo var nöjd och glad.

Det ska verkligen bli skönt med en längre helg. Även om det säkert inte kommer bli speciellt lugnt på lördag, då ska Viggo ha sitt första kalas med kompisarna 🙂 På söndag fyller min goa kille 7 år. Tänk vad stor han blir, finaste hjärtat mitt ♥

God natt

2 svar på ”Dagens kattbild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.