Städdag i föreningen

Hej på er 🙂

Idag har vi haft städdag i föreningen där vi bor, Viggo följde med pappa. Jag var hemma med värk och skulle aldrig ha orkat ta mig iväg dit till 10. Veckan som gick tog för mycket på krafterna. När dom var klara åt dom korv med bröd och det fanns fika.

Efter det gick jag bort till föreningslokalen, vi i styrelsen hade ett papper vi behövde skriva på. Tidigare gick Viggo och knackat på hos en kompis som bor i föreningen, hans mamma med två döttrar kom ut dom med (min vän). Det var roligt att ses.

Jag följde med dom hem och fick några palettblads-sticklingar. Som tack tog jag hem hennes pelargon och planterade om den. På eftermiddagen gick jag dit igen med pelargonen och vi satte oss ute och pratade ett tag, medans barnen lekte.

Viggo min lilla klätterkuse och hans kompis ♥ Utanför föreningslokalen.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.